Ние предлагаме комплексна, професионална грижа за възрастни хора по домовете.

Активни години предлага алтернатива на Дом за стари хора в София и Пазарджик

Активни години – Алтерантивата на Дом за стари хора. Ние се грижим за възрастните в техния дом.

Зад център за социални услуги „Активни години“ стои сдружение „Хоризонти“, което разработва и изпълнява проекти насочени към грижи за възрастни и създаване на заетост за лица с увреждания – най-некативната група на пазара на труда в България. За последните 10 години сдружение „Хоризонти“ консултира разработването и управлението на повече от 40 инвестиционни и социални проекта за подобряване на условията на труд в специализирани предприятия за хора с увреждания в страната. За последните 5 години, сдружението има участие в над 10 проекта, финансирани от структурните фондове в България. От 2017 г. предлагаме услуги за гледане на възрастни София и Пазарджик като алтернатива на Дом за стари хора.

 Дом за стари хора - Алтернатива

Вместо да изпращате вашите близки в Дом за стари хора, може да поръчате всеки отделен обособен пакет от услуги за гледане на възрастни в техния дом в София и Пазарджик или комбинация от тях:

1. Пакет Уют:

В него влиза Домакинска помощ, Дребни битови ремонти и психологическа подкрепа на възрастния.

Поръчай пакета тук.

2. Пакет Активност:

В него влиза Намиране на трудова активност, Обучение и неизменната Психологическа подкрепа.

Поръчай пакета тук.

3. Пакет Социален живот:

В него влиза  Помощ от социален работник/събеседник, Организатор/аниматор за развлечения и други занимателни събития и разбира се Психологическа подкрепа

Поръчай пакета тук.

Алтернатива на Дом за стари хора

По-подробно може да се запознаш с предоставяните пакети от услуги за гледане за възрастни София и Пазарджик, като алтернатива на Дом за стари хора на следните връзки:

1. Услуги

Запознай се подробно тук с услугите, предлагани от „Активни години“ за грижи за възрастни хора. (За сега всички услуги за гледане за възрастни като алтернатива на Дом за стари хора се предлагат в София и Пазарджик.)

2. Пакети

Разгледай подробно тук пакетите  и избери подходящия или се свържи с нас, за да ни споделиш от какво имаш нужда. (За сега всички услуги за гледане за възрастни като алтернатива на Дом за стари хора се предлагат в София и Пазарджик.)

Осигури на твоите близки спокойни и щастливи старини, а на себе си – възможност да прекарваш повече време с тях, без да ти тежат ежедневните грижи за възрастните и без да се налага да ги изпращаш в Дом за стари хора.

Връзка към нашата FB страница