Ние предлагаме комплексна, професионална грижа за възрастни хора по домовете.

Уют – 3 месеца

550.00лв.

Пакетът включва следните услуги:

 • Домакинска помощ
 • Битови ремонти
 • Психологическа подкрепа
Категория:

Описание

С пакет Уют вие осигурявате на своя по-възрастен роднина чист и спретнат дом, разумно разпределяне на парите за сметки и пазаруване, приятелско общуване, помощ при необходимост от дребни ремонти в дома и професионална подкрепа за справяне с депресия, тревожност и други състояния, които застрашават емоционалната стабилност и пълноценния му живот.

Пакетът включва следните три услуги:

1. Домакинска помощ (патронаж) от социален асистент

Ако възрастният човек няма сили да се грижи сам за домакинството, осигурете му помощ. Чистотата и уютът на дома са важни за всеки. Разумното пазаруване, готвенето и справяне със сметките пък допринасят за спокойствието и за по-доброто качество на живот.

Всекидневното посещение на социален асистент за 1 – 2 часа или повече, по договаряне, включва:

 • почистване и подреждане на жилището;
 • управление на домакинството (пазаруване, готвене, дребни домакински дейности);
 • плащане на сметки и съвети за управление на семейните финанси;
 • помощ при хранене.

Важно! Социалният асистент е в правото си да откаже работа, която не е включена в пакета и изисква извънредно натоварване.

Бъдете спокойни за вашия възрастен роднина, социалните асистенти на „Активни години“ работят с вещина и любов, и бързо създават приятелски отношения с човека, за чийто дом се грижат. Облекчение за вас, чист дом, вкусна храна и всекидневно общуване за вашия близък.

2. Битови ремонти

Всяко жилище има нужда от поддръжка, дребни ремонти и освежаване. А с оглед на удобството на обитателите му, може да се наложат и размествания на мебелите. Няма как да разбирате от всичко и да се нагърбите с ремонтите. Времето пък често не достига, за да намерите подходящите майстори.

„Активни години“ имат решение и на този проблем. Услугата включва:

 • отстраняване на дребни повреди в електрическата и ВиК мрежа, ел.уреди;
 • поправка на мебели;
 • преместване на мебели и по-тежки товари в рамките на жилището;
 • дребна работа по двора;
 • организиране на специализирана домашна поддръжка (ремонт на баня, ВиК, бояджийски услуги, поправка на кухненски уреди).

Важно! Наш организатор намира съответните специалисти, преговаря с тях за условията за извършване на услугата и контролира работата им. Той не взима и не предава пари между двете страни. Вие плащате директно на майстора.
Помагаме ви да осигурите безопасен и спретнат дом на своя възрастен роднина.

3. Психологическа подкрепа

Някои хора трудно се справят с остаряването. Други постепенно изпадат в социална изолация, чувстват се депресирани, безполезни. Имат нужда да поговорят с някого, но често се случва да не намират точните думи. Близките им губят търпение, нямат време, не знаят как да се справят със ситуацията.

За да се чувства обичаният от вас човек добре и за да поддържате здрави, стабилни отношения, потърсете подкрепа от специалист.

В грижите за възрастни, които „Активни години“ ви предлага, влизат и следните услуги:

 • оказване на психологическа подкрепа при състояния на депресия, тревожност, чувство на самота, безполезност и др.
 • осигуряване на специализирана медицинска подкрепа, ако такава е необходима.

Важно! Услугата „психологическа подкрепа“ се предоставя в рамките на 2 часа месечно. Когато е необходима специализирана медицинска помощ, ние сме само посредник, който ви свързва с подходящия професионалист.

Всяка навременна, адекватна подкрепа помага на вашите близки да продължат да живеят пълноценно, а на вас да се радвате по-дълго на пълнокръвното им присъствие.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Уют – 3 месеца“

Също може да ви хареса…